tiistai 21. lokakuuta 2014

Kerrankin onnistuin

Nimittäin miellyttämään tuota perheen ainutta tyttölasta. Yleensä aina tulee jotain sanomista ja koskaan ei oo hyvä. Muta nyt. Aika mukava tunne :)







Paita on ob 4/12 pupunen ja tosi kivasti istuu meijän neitokaiselle. Kuvaaminen meni perinteisesti ihan pelleilyksi ja lopulta lattialla kieriskelyksi ja kirkumiseksi. Mutta noin muuten tuntui olevan mieluinen :)



Peppi aluspaita, kaava ob 6/13. Näitä täytyy tehdä lisää ja mielellään pari merinovillaista talveksi.







Viimeisempänä ehdottomat lempparit. Neiti tilasi leggarit tästä digiprinttikankaasta heti kun kangas paketista paljastui. Kaavana on ob:n segment 4/13. Onneksi kangasta on vielä sen verran että saa paidankin tehtyä :)

Jalassa myös mun magic loop harjoittelu säärystimet. Selätin loopin ja nyt en sit sukkapuikkoja enää kaipaakkaan. Lankana jotain 100% akryylia jota kaapin perukoilta löytyi. Malli on periaatteessa Väinö mutta silmukoita 32 ja lanka huomattavasti paksumpaa. Tai itseasiassa toisessa säärystimessä on 33s puolesta välistä eteenpäin kun olin onnistunut tekemään jonkun hemmetin langankierron tonne väliin ja koska helmineule, en edes huomannut sitä kun vasta päätellessä :D

Ei kommentteja: